nieuws

12 april 2018VVT Nieuws

Zorg & ICT-beurs – ‘Powered by ActiZ’

De Zorg & ICT-beurs vindt dit jaar van 17 tot en met 19 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook dit jaar zijn weer drie dagen lang veel exposanten te vinden die, soms met leden van ActiZ, de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg demonstreren. 

Theater ‘Powered by ActiZ’

Daarnaast zijn er op de beursvloer ook theaters waar interessante presentaties worden gehouden. Dit jaar heeft ActiZ zelfs een eigen theater op de beurs genaamd ‘Powered by ActiZ’, waar elke dag vijf presentaties plaatsvinden. ActiZ vindt het belangrijk om de zorg vooruit te helpen met technologie. 

We hebben geprobeerd de belangrijke informatiserings- en technologiethema’s waar we als vereniging aan werken een plek te geven en daarbij zoveel mogelijk aan leden van ActiZ het podium te bieden. Een greep uit de onderwerpen: cliëntportalen en PGO, veiligheid en de AVG, robotica, GPS-tracking, eOverdracht et cetera. Hier vindt u het complete theaterprogramma tijdens de drie beursdagen

Eén van de presentaties wordt gegeven door Mirjam Blanken, beleidsadviseur bij Lyvore. Zij vertelt over de ervaring met technologie en robotica binnen Lyvore, waarom Lyvore 'meedoet' en welke dilemma's we hierbij tegenkomen. Lineke Krantz, projectleider Zora, vertelt over de specifieke ervaringen met Zora en de samenwerking met Hogeschool Utrecht. Bart Meussen, zorgmedewerker bij Lyvore, zal met Zora onder andere een eigen compositie laten zien, gemaakt voor de doelgroep mensen met dementie.

 

Inschrijven

Via onderstaande knop is het mogelijk om u kosteloos in te schrijven voor de beurs en de workshops. 

Aanmeldingsknop

Graag tot ziens #ZICT 2018!

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0229-001

Laatste nieuws