nieuws

12 januari 2018VVT-VVT Nieuws, VVT-Werkgeverschap
delen

Strategy summit over 'Kwalitatieve, duurzame zorg door mensgericht besturen'

De Strategy Summit op woensdag 14 maart 2018 draagt bij aan constructieve gesprekken over visie, strategische keuzes, samenwerking en concreet richting geven aan agile pro-organiseren. De doelgroep van de Strategy Summit bestaat uit bestuurders en directeuren (HRM) uit het domein zorg en welzijn. 

Een mensgerichte benadering is cruciaal bij het inrichten van het bestuur van een organisatie. Echter hoe nemen we stelling en positie in? Wat vraagt dat op bestuursniveau, welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? 

Arbeidsmarkt zorg en welzijn

Op de Strategy Summit gaan we samen in dialoog en verbinding over de belangrijkste leidende principes van mensgericht organiseren en mensgericht toezicht in een continue veranderende complexe arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Dit doen we door het delen van disruptieve, vernieuwende strategieën met oog voor samenwerking en zingeving en beleving. Het programma is gevuld met (internationale) perspectieven en topsprekers, voor en door bestuurders, toezichthouders, directeuren en topmanagement HR.

Heeft u interesse? Lees dan hier meer informatie over de Summit.

U kunt zich hier aanmelden.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0728

Laatste nieuws