nieuws

14 november 2017VVT-VVT Nieuws, VVT-Wijkverpleging, VVT-Zorg
delen

Update: VWS organiseert conferentie over knelpunten in de acute zorg op 29 januari

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert op maandag 29 januari een conferentie “Acuut beter: samen de knelpunten in de acute zorg te lijf”. Aanleiding van deze conferentie is de drukte op de afdelingen voor Spoedeisende Hulp.

Eerder hebben wij deze conferentie via onze website aangekondigd (oorspronkelijke datum 12 december). Inmiddels is bekend dat de conferentie op maandag 29 januari plaats gaat vinden, is het programma bekend en kunt u zich inschrijven.

Op de bijeenkomst zullen diverse workshops worden georganiseerd. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar het oplossen van de knelpunten door de hele keten heen. Vanuit de VVT sector worden 5 workshops verzorgd : van vroeg signalering in de wijk, tot de inzet van wijkverpleegkundige op de SEH tot een regionaal model voor de organisatie van het ELV. 

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) vindt het van groot belang de regionale (en soms lokale) initiatieven te delen, zodat regio’s en partijen van elkaar kunnen leren. Dit is de aanleiding van de conferentie. Bekijk ook het programma, de workshoprondes en informatie over hoe u zich in kunt schrijven. ActiZ is betrokken bij de totstandkoming van het programma. Deelname is kostenloos.

Bezoek ook de website van de conferentie 'Acuut beter: samen de knelpunten in de acute zorg te lijf'.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0999

Patricia Geerts

Laatste nieuws