nieuws

09 november 2017VVT Nieuws, Werkgeverschap
delen

Aan het werk voor ouderen

Met de krappe arbeidsmarkt en veel openstaande vacatures in de zorg voor ouderen liggen er grote uitdagingen in het verschiet. ActiZ werkt samen met CNV Welzijn & Zorg, FNV Zorg & Welzijn, BTN, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, de MBO Raad en het ministerie van VWS om het arbeidsmarktvraagstuk in de ouderenzorg aan te pakken. Om te zorgen voor goede gezondheid en welzijn van ouderen.

De opgestelde arbeidsmarktagenda biedt grip en perspectief. Veel partijen, zowel landelijk als regionaal, werken nu aan concrete oplossingen. Met keuzes van ouderen als wegwijzer. Bekijk de infographic ‘Aan het werk voor ouderen’ om te verkennen waaraan op dit moment wordt gewerkt. Samen aan het werk voor ouderen!

Infographic ‘Aan het werk voor ouderen’ (Arbeidsmarktagenda 2023)
ActiZ ondertekent de Arbeidsmarktagenda 2023
Programmawebsite ‘Aan het werk voor ouderen’

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0443-001

Veronique Tubée

Laatste nieuws