nieuws

13 september 2017VVT Nieuws
delen

Help verpleeghuis Betesda op Curaçao!

Heeft u misschien overtollige meubilair, bedden, rolstoelen, (para)medische apparatuur en huishoudelijk materiaal? Schenk dit dan aan Betesda, het belangrijkste en grootste verpleeghuis op Curaçao. Betesda maakt moeilijke tijden door. Het is noodzakelijk dat het gemoderniseerd wordt en aangepast aan de eisen van deze tijd. Een kwaliteitsverbeteringslag op verschillende gebieden is noodzakelijk. Er is veel achterstand met betrekking tot het gebouw, vervanging van materiaal en gebrek aan jarenlange nascholing van hoge kwaliteit.

Dit vraagt grote investeringen, maar de middelen zijn beperkt. Een nieuw benoemd bestuur van Betesda houdt zich hiermee bezig en een plan hierop gebaseerd is ook goedgekeurd.

Momenteel worden er zowel op Curaçao als in Nederland initiatieven genomen om het benodigde bij elkaar te brengen.

Er is een ernstig gebrek is alles: er is behoefte aan (hoog/laag) bedden, medische en paramedische hulpmiddelen, rolstoelen, meubilair, keukeninrichting, etc. Betesda kan bijna alles gebruiken als het in goede staat is. Er is een lijst opgesteld van de meest noodzakelijke materialen.

De in Nederland woonachtige ambassadeur van Betesda, mevrouw Virma Durinck-Lourens, is een actie gestart voor de inzameling in Nederland van schenkingen van Nederlandse zorginstellingen en ziekenhuizen. Virma Durinck-Lourens heeft contacten met verschillende organisaties, fondsen en een ministerie voor de financiering van transport en verschepen van materialen. 

Wilt u helpen of wilt u nadere informatie, neem dan contact op met Virma Durinck:

T: 0497 594100

M: 0612 564196

E: virmadurinck@hr-consultancy.eu 

Bij voorbaat, mede namens Betesda, dank voor uw medewerking!

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0115-001

Henriette Neuteboom

Laatste nieuws