nieuws

11 mei 2017Ondernemerschap, VVT Nieuws, Zorg

Zet GRZ op de kaart via kiesvoorjezorg.nl

ActiZ werkt samen met KiesvoorjeZorg aan het ontsluiten van cliëntinformatie voor de geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Aanbodinformatie over de GRZ wordt nog vóór de zomer openbaar via KiesvoorjeZorg.nl. Daarnaast start een pilot voor het verzamelen van cliëntreviews voor GRZ-locaties. U kunt zich vanaf nu aanmelden wanneer u GRZ-gegevens wilt laten plaatsen op deze KiesvoorjeZorg.nl óf wanneer u wilt deelnemen aan de pilot.

In een eerder ledenbericht hebben we u geïnformeerd over het belang van cliëntkeuze-informatie en de pilot om reviews van revalidanten te gebruiken op de website.

Voor het plaatsen van GRZ-gegevens op KiesvoorjeZorg.nl is een abonnement noodzakelijk. De kosten hiervoor zijn 49,50 per jaar per locatie ex. BTW. 

U kunt zich aanmelden voor een abonnement op KiesvoorjeZorg.nl en/of de pilot om reviews te verzamelen van GRZ-cliënten op KiesvoorjeZorg.nl, via dit deelnameformulier.

Nadat u het formulier verstuurd heeft, ontvangt u zo spoedig mogelijk een unieke VVT-ID code voor de locatie(s) en uitleg over het invullen van de gewenste gegevens in de VVT-database.
KiesvoorjeZorg.nl neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.      

 

anne lee edens

Laatste nieuws