nieuws

Handboek compliance in de zorg uitgebracht-950px
29 maart 2016Ondernemerschap, VVT Nieuws

Nieuw handboek compliance in de zorg

Het nieuwe Handboek compliance in de zorg geeft bestuurders en compliancemedewerkers  op een toegankelijke en integrale wijze inzicht in compliance. Het gaat daarbij om de hele range van compliancethema's die relevant zijn in de zorg: niet alleen de klassieke thema's mededinging en privacy, maar ook veilige zorg, correct declareren en fiscaliteit.

ActiZ loopt als brancheorganisatie voorop met compliancebeleid, daarom hebben de samenstellers de beleidsadviseurs Loubna Boufrach en Michiel Kooijman geinterviewd over de betekenis van compliance in de branche. Hun boodschap: zorg ervoor de compliancebeleid geen 'window dressing' wordt maar actief gestimuleerd en uitgedragen wordt door de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht. 

Voor meer informatie en bestellen verwijzen wij naar de site van Consultancy.

Lees meer op Consultancy.nl

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0056-001

Michiel Kooijman