21 april 2020Informatisering, VVT Nieuws

Online Informatiebijeenkomst Kijk Op Mijn Medewerkers najaar 2020

Heeft u plannen om in najaar 2020 deel te nemen aan de Kijk Op Mijn Medewerkers (Voorheen MedewerkerMonitor) meld u dan nu alvast aan.

Inschrijven voor 25 september

Inschrijven voor de Kijk Op Mijn Medewerkers najaar 2020 kan vanaf nu via deze link (hiervoor dient u wel eerst ingelogd te zijn op actiz.nl). De inschrijfperiode sluit op 25 september. Tussen 6 oktober en 22 november kunnen de vragenlijsten ingevuld worden. Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u t.z.t. meer informatie over het proces en de afronding van inschrijving.

Online Informatiebijeenkomsten Kijk Op Mijn Medewerkers

Ter ondersteuning van de inschrijving voor de Kijk op Mijn Medewerkers wordt er op 30 juni van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd door ActiZ. Waarschijnlijk gaat dit via een Webinar. Meer informatie hierover ontvangt u t.z.t. Tijdens deze bijeenkomst worden de processtappen doorgenomen en wordt uitleg gegeven over de portal en de Online Rapportage Omgeving. ActiZ adviseert gebruik te maken van deze ondersteuning om goed geïnformeerd te zijn over alle mogelijkheden, zoals het indelen van de organisatorische eenheden en de verspreiding van de vragenlijsten.

Aanmelden voor de online informatiebijeenkomst van 30 juni kan via deze link.

Karin de Poorter

Laatste nieuws