10 november 2020Informatisering, VVT Nieuws

Nieuw COVID-19 dashboard

ActiZ Kijk op COVID-19 is vernieuwd! De tegel op kijkopdata.actiz.nl leidt nu naar een mooi interactief dashboard waar alle cijfers van het RIVM over besmettingen, ziekenhuisopnames en overledenen handig op te zoeken zijn. De gegevens zijn te bekijken per regio, per leeftijdscategorie en per week en worden dagelijks ververst.

Voorbeelden

Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig zelf een selectie maken en zien hoe het aantal ziekenhuisopnames zich beweegt in de tijd tijdens de nieuwe golf (vanaf week 36) in de groep 70 jaar en ouder:

ziekenhuis.jpg

Of bekijken hoe de besmettingen in de 2e golf (vanaf week 36) in de groep 70 jaar en ouder regionaal zijn verdeeld:

besmettingen.jpg

Of u kunt het aantal overleden in de 2e golf (vanaf week 36) in de 70+ groep vergelijken met de groep jonger dan 70 jaar in de provincie Noord-Brabant:

overledenen.JPG

Zodra het RIVM de verpleeghuiscijfers vrijgeeft zullen we ook deze aan het dashboard toevoegen.

Wilt u hulp bij het gebruik van het dashboard, of zijn er doorsnedes die u graag toegevoegd zou willen zien aan het dashboard, neem dan gerust contact op met onze helpdesk: kijkopdata@actiz.nl of 085 - 077 20 70 (bereikbaar van ma t/m do).

Inloggen op Kijkopdata.actiz.nl

Ga naar kijkopdata.actiz.nl en log in met uw bestaande actiz.nl loginnaam en wachtwoord. Lukt het inloggen niet? Neemt u dan contact op met de helpdesk: kijkopdata@actiz.nl of 085 - 077 20 70 (bereikbaar van ma t/m do).

Martijn Gorter 4k
Informatisering

Martijn Gorter

Laatste nieuws