nieuws

10 september 2019VVT Nieuws, Wonen

Leden ActiZ starten Platform en Netwerk Duurzaamheid

Zorgorganisaties gaan aan de slag met het duurzamer maken van hun organisaties. Het uitwisselen van kennis en ervaringen is daarbij belangrijk. Leden van ActiZ zijn daarom gestart met een Platform Duurzaamheid voor bestuurders van zorgorganisaties en met een Netwerk coördinatoren duurzaamheid.

Platform Duurzaamheid

Dit bestuurlijke platform is nieuw opgericht in 2019 en is bedoeld voor bestuurders die actief zijn of  willen zijn op het brede gebied van duurzaamheid. Het platform biedt inspiratie, mede door het uitwisselen van ervaringen en inspirerende praktijkvoorbeelden, ook van buiten de zorgsector. Tevens levert het Platform Duurzaamheid waardevolle input voor landelijke ontwikkelingen en lobby, waar ActiZ leden vertegenwoordigd.

Netwerk coördinatoren Duurzaamheid

Het Netwerk Coördinatoren Duurzaamheid is ook in 2019 nieuw opgericht en is bedoeld voor functionarissen (adviseurs, projectleiders e.d.) bij leden die verantwoordelijk zijn voor/betrokken zijn bij het duurzaamheidsbeleid binnen de zorgorganisatie. Dit zijn vaak nieuwe functies en het netwerk is vooral gericht op het uitwisselen van ervaringen en voor ActiZ om ontwikkelingen in beleid/wetgeving te toetsen. Het netwerk komt ongeveer 4 keer per jaar bijeen. 

Interesse?

Zowel in het platform (bestuurders) als in het netwerk (medewerkers, coördinatoren, ambassadeurs) is ruimte voor uitbreiding. Heeft u interesse, neem dan contact op beleidsadviseur Lenard Markus: l.markus@actiz.nl of 06 2503 6429.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0066-001

Laatste nieuws