nieuws

Jeugd kinderschoenen en rode stoel Jeugd
13 november 2018Jeugd Nieuws

Voor de Jeugd Dag 2018

ActiZ Jeugd was aanwezig op de Voor de Jeugd Dag op 5 november. In gesprek over jeugdhulp, samenwerking en signalering. Deze dag werd onder andere verteld over mooie initiatieven vanuit wijkteams, gemeenten, kinderparticipatie, sociaal werk, welzijn op school. Wat leuk om de inzet en bevlogenheid voor het opgroeien van kinderen van verschillende kanten te delen.  

Lees ook op #voordejeugddag (twitter). Op onze informatiestand hebben we samen met Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) en GGD GHOR Nederland informatie gegeven over de preventieagenda; om samen maatschappelijke problemen van schoolverzuim, armoede en kindermishandeling tegen te gaan. 

Een uitgebreide terugblik van deze dag kunt u hier vinden.

 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Angela Bransen - vierkant klein
Marlieke Janssen ten Haaf

Marlieke Janssen ten Haaf

Laatste nieuws