nieuws

Jeugd laarzen en schoenen
09 november 2018Jeugd Nieuws, Kwaliteit en opleiding

Professionaliseren en blijven leren

Het magazine ‘Samen werken aan professionalisering’ wordt vanaf 5 november 2018 verspreid. Lees de terugblik en over instrumenten om nog beter te worden. “Ga sámen aan de slag met de nieuwe professionaliseringsopgaven door te leren van en met elkaar” geeft Hugo de Jonge, minister VWS, ons mee.  

Magazine PJJ

ActiZ Jeugd heeft meegeholpen aan de totstandkoming van deze uitgave, samen met veel partnerorganisaties die zich gezamenlijk inzetten voor kwaliteit van jeugdhulp en jeugdbescherming. 

Dit magazine omvat alles wat professionals in jeugdhulp en jeugdbescherming, gemeenten en aanbieders het komende jaar willen en moeten weten over professionalisering en vakmanschap in het jeugdveld. Daarnaast staat het vol met verhalen en tools waarmee de lezer zelf aan de slag kan. Lees de inspirerende verhalen en tools waarmee je zelf verder aan de slag kan. 

Het magazine is te bestellen (vóór 15 december 2018) via info@professionaliseringjeugdhulp.nl  

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie

Laatste nieuws