nieuws

Jeugd laarzen en schoenen
08 oktober 2018Jeugd Nieuws

Versterking voor ActiZ Jeugd

Marlieke Janssen ten Haaf

Vanaf 1 oktober heeft de Actiz Jeugd versterking van een nieuwe collega: Marlieke Janssen ten Haaf. 

Marlieke stelt zich voor

Ik ben net van start gegaan bij Actiz Jeugd. Als beleidsadviseur jeugd krijg ik een breed palet aan projecten en dossiers onder mijn hoede; jeugdgezondheidszorg, richtlijnen, thuisbegeleiding, onderwijs en duurzaamheid om er maar een aantal te noemen. Ik kijk er naar uit om onze leden en waar zij mee bezig zijn te leren kennen en mij in te zetten voor goede zorg voor kinderen. Hiervoor heb ik gewerkt als projectmanager aan jeugd-projecten op preventie (wijkaanpak overgewicht), behandeling hart- vaatziekten (zorgverbetering en patiëntgericht werken) en palliatieve zorg. En nu dus bij ActiZ als belangenbehartiger voor zorgondernemers jeugdgezondheidszorg en lichte jeugdhulp. Heb jij op een van mijn dossiers een goed voorbeeld om te delen met mij en de leden, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. 

Contactgegevens

Marlieke is maandag tot en met donderdag te bereiken via:
A: Postbus 8258, 3503 RG Utrecht
T: + 31 654 756 090
E: m.janssentenhaaf@actiz.nl

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie

Laatste nieuws