nieuws

Jeugd laarzen en schoenen
29 oktober 2018Jeugd Nieuws, Kwaliteit en opleiding

NSPOH Bij- en nascholingsbrochure 2019 uit

Professionals (én werkgevers) werkzaam op het terrein van volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en –participatie, die hun vakbekwaamheid willen vergroten, kunnen kiezen uit ruim 160 verschillende modules.  

Meer dan 20 nieuwe scholingen

De NSPOH biedt een breed scala aan bij- en nascholing op het gebied van occupational en public health met in 2019 nieuwe modules als Storytelling en narratieve communicatiemethoden, Integrale beleidsadvisering omgevingswet, Samenwerken met bloggers, vloggers en social influencers en De onderzoeker in het complexe veld van de publieke gezondheid. En verschillende nieuwe dagen. De pdf van de brochure is te downloaden vanaf de website en kan op verzoek ook worden opgestuurd. Een overzicht van bij- en nascholing staat ook op de bij- en nascholingskalender

Incompany

Scholing van de NSPOH is door diverse instellingen geaccrediteerd en is ook geschikt voor incompany uitvoering. Met maatwerk van de NSPOH kunnen werkgevers snel een nieuwe werkwijze bijbrengen aan een afdeling, of álle professionals in de organisatie op een hoger plan brengen. 

Wie na het bekijken van de scholing nog vragen heeft, neemt contact op met de NSPOH, via telefoon 030- 8100500 of stuurt een bericht naar info@nspoh.nl.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Angela Bransen - vierkant klein

Laatste nieuws