nieuws

Jeugd kinderschoenen en rode stoel Jeugd
08 oktober 2018Jeugd Nieuws, Preventie en zorg

Nieuwsbrief JGZ Preventieagenda september 2018

In de nieuwsbrief JGZ Preventieagenda komen ontwikkelingen in de JGZ-sector, initiatieven uit de praktijk en inspirerende verhalen aan bod. Er is aandacht voor de pijlers van de JGZ Preventieagenda: hechting, ouderschap, weerbaarheid en gezondheid. 

In deze nieuwsbrief onder andere:

  • Blog ‘Preventiematrix’
  • Landelijke samenwerking met Alles is Gezondheid en Missing Chapter Foundation
  • Ondertekening pledge Actieplan Armoede 

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief 

Oproep

Deel jouw best practices rondom de JGZ Preventieagenda. Werk jij ook aan de thema's van de JGZ Preventieagenda? Deel best practices met ons zodat je ook anderen kunt inspireren. Delen kan door te mailen naar Petra Kletter via pkletter@ncj.nl. Ook als je ergens tegenaan loopt, ondersteunen we graag. 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Angela Bransen - vierkant klein

Laatste nieuws