nieuws

Jeugd kinderschoenen en rode stoel Jeugd
07 oktober 2018Jeugd Nieuws, Preventie en zorg

Kom erbij! Kinderboekenweek 2018

Lezen

Van 3 tot en met 14 oktober 2018 is het Kinderboekenweek. Het thema is deze keer ‘Kom erbij’. Vriendschap is belangrijk bij de ontwikkeling van kind tot volwassene. Voor de jeugdgezondheidszorg een mooi thema om het belang van lezen nog eens extra aandacht te geven. 

Op scholen wordt tijdens de Kinderboekenweek extra aandacht besteed aan (voor)lezen. Boeken zijn voor kinderen een manier om lekker weg te dromen, je beter te voelen of om te leren. Lezen stimuleert de taal-en spraakontwikkeling en verhoogt de concentratie. Je kunt er dus niet vroeg genoeg mee beginnen!

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Marlieke Janssen ten Haaf

Marlieke Janssen ten Haaf

Laatste nieuws