nieuws

Jeugd beeldmerk
22 januari 2018Jeugd Nieuws, Preventie en zorg

Wijzigingen persoonlijke verzorging jeugd; veelgestelde vragen

Vanaf 1 januari 2018 is de afbakening van de functie persoonlijke verzorging voor jeugdigen gewijzigd. VNG heeft hierover veel vragen ontvangen. Zij verzamelden de vragen die gemeenten de afgelopen tijd het meest gesteld hebben. Deze informatie is ook interessant voor andere partijen.

Veelgestelde vragen

Alle vragen over dit onderwerp zijn beantwoord door het Juiste Loket, waar iedereen met vragen over dit en andere onderwerpen terecht kan. Een overzicht van vragen die veel gesteld wordt zijn te vinden op de pagina 'Overzicht veelgestelde vragen over Jeugdhulp' van de VNG. Naast een overzicht van vragen over de  nieuwe afbakening persoonlijke verzorging van jeugdigen vindt u daar ook informatie over onderwerpen als: cliëntervaringsonderzoek Jeugd, vrijgevestigde zorgaanbieders in de Jeugdwet
De vragen over de nieuwe afbakening persoonlijke verzorging van jeugdigen zijn ook te downloaden als pdf: Veelgestelde vragen Nieuwe afbakening persoonlijke verzorging van jeugdigen.

Meer weten?

De nieuwe afbakening van de functie persoonlijke verzorging voor jeugdigen is op 1 januari 2018 een feit. Wat betekent deze wijziging in regelgeving voor cliënten, professionals en gemeenten? Meer informatie over dit onderwerp is te lezen via de volgende links:

Bron: VNG, januari 2018

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie

Laatste nieuws