10 november 2020Informatisering, VVT Nieuws

Hoe kies je de goede innovaties voor je organisatie?

Ken je dat? Je bent bezig met zorginnovatie en soms is het lastig om goede keuzes te maken. Er lopen al meerdere projecten, past daar nog wel een nieuw project bij? Is die ene locatie al wel zover om dit project aan te gaan? En past die nieuwe technologie wel bij de andere zorgprojecten? Doe mee met de Kritisch Ontwerp werksessie van ActiZ en Vilans.

Er bestaan modellen om te kijken of een nieuw project of een innovatie past bij waar je als organisatie staat. In de praktijk ben je vaak met meerdere zaken tegelijk bezig en meestal richten de modellen zich niet op deze dagelijkse praktijk. De vraag is dus: Hoe krijg je nu een holistisch beeld van je organisatie en hoe richt je je projectenportfolio goed in?

Vilans wil organisaties hier graag bij helpen en heeft daarom de verschillende aspecten van zowel de organisatie als nieuwe technologieën bij elkaar gebracht. Resultaat is een hulpmiddel om je organisatie te helpen keuzes te maken wel of niet aan de slag te gaan met bepaalde innovaties. ActiZ en Vilans organiseren op 8 december een werksessie om hiermee aan de slag te gaan.

Meedoen? Bekijk hier de opzet en de inschrijflink.

1-DSC_0963

Laatste nieuws