23 maart 2020Informatisering, VVT Nieuws

Helpdesk Welkom Online voor ouderen

Bezoek aan kwetsbare personen dient beperkt te worden, volgens de laatste richtlijnen rondom het coronavirus. Het Ouderenfonds VodafoneZiggo en Samsung zien dat digitale contacten hierdoor nog belangrijker worden. Om juist ouderen hierbij te ondersteunen is de 'Helpdesk Welkom Online' opgezet, waar ouderen van 16 maart tot en met 6 april op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch via 088-344 2000 (gratis) terecht kunnen met vragen over dit onderwerp.

Bij de Helpdesk Welkom Online kunnen bijvoorbeeld vragen gesteld worden zoals: hoe kan ik videobellen, hoe houd ik contact via social media, hoe kan ik  online spelletjes spelen met anderen? En ook met vragen zoals: waar vind ik de laatste informatie over het coronavirus? 

Meer informatie https://www.ouderenfonds.nl/helpdesk-welkom-online

Direct aan de slag?

Stap voor stap wordt van alles geleerd over bijvoorbeeld videobellen, filmpjes bekijken, online zoeken en social media. Meteen zelf aan de slag om digitaal vaardiger te worden? Dat kan via het lesprogramma op www.welkomonline.n.  Mensen kunnen zich aanmelden als ze het lesprogramma willen volgen samen met een vrijwilliger.

Voor de laatste informatie, zie www.actiz.nl/corona.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0927-001

Laatste nieuws