nieuws

25 september 2019Werkgeverschap

Ga je mee op reis? Herintreders gezocht voor medewerkersreis!

ActiZ organiseert, speciaal voor herintreders in de ouderenzorg, op woensdag 13 november 2019 een employee journey, een medewerkersreis. In die reis ben jij aan zet. Hoe ervaar je het om weer terug te zijn in de zorg? Waar liep je tegenaan? En wat heb jij nodig om te blijven? Met je medereizigers zet je de reis uit, met pieken, dalen, hulpmiddelen en obstakels. Via jouw reis krijgen wij inzicht in wat er goed gaat en wat er nog beter kan en moet om herintreders in de zorg te boeien en te binden. We hebben plaats voor maximaal 10 reizigers, dus meld je snel aan!

medewerkersreis.png

Reizigers-profiel

Je bent een herintreder in de zorg. Je hebt een (ouder) zorgdiploma en bent dit jaar in dienst getreden bij een zorgorganisatie in de ouderenzorg. Bijvoorbeeld in de wijkverpleging of in een verpleeghuis. Je hebt al eerder in de ouderenzorg gewerkt, in een ziekenhuis, in de gehandicaptenzorg of ggz. Je vindt het leuk om jouw ervaringen te delen met een groep gelijkgestemden om zo de toegang tot werken in de zorg en het plezier om te blijven werken in de zorg te verbeteren.

Aanmelden

Ben jij een herintreder of ken je een herintreder die aan dit profiel voldoet? Meld je dan via het aanmeldformulier. Heb je meer informatie nodig? Mail of bel dan met Johanneke van Woerden, beleidsadviseur ActiZ, j.van.woerden@actiz.nl of 06 21 87 26 42.

Datum en locatie

ActiZ én NVZ organiseren allebei een medewerkersreis: één voor herintreders in de ouderenzorg en één voor herintreders in het ziekenhuis.

  1. De medewerkersreis voor herintreders in de ouderenzorg wordt georganiseerd door ActiZ. Deze vindt plaats op woensdag 13 november 2019 (ochtend) in Papendorp/Utrecht. Exacte plaats en tijd volgt.
  2. De medewerkersreis voor herintreders in het ziekenhuis wordt georganiseerd door NVZ. Deze vindt plaats op woensdag 30 oktober 2019 (ochtend) in Papendorp/Utrecht. Aanmelden voor deze reis kan via Sabine Scheer, beleidsadviseur NVZ, scheer@nvz-ziekenhuizen.nl of 06 11 30 92 18.

Reiskosten

Deze reis is helemaal gratis. Je krijgt je reiskosten vergoed en een cadeaubon voor misschien wel je volgende reis?

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0162-002

Johanneke van Woerden

Laatste nieuws