24 maart 2020Informatisering, VVT Nieuws

Corona netwerk voor ActiZ-leden beschikbaar

Het coronavirus leidt tot veel vragen van leden van ActiZ. Voor het uitwisselen van ervaringen tussen zorgorganisaties is er daarom een speciaal corona netwerk opgericht. Dit online netwerk is te vinden in het afgeschermde ledendeel van de ActiZ website. In een beveiligde omgeving kunnen medewerkers van leden van ActiZ kennis en ervaringen rond de aanpak van het coronavirus met elkaar delen. U vindt het corona netwerk hier (inlog ledennet noodzakelijk).

Alle leden zijn momenteel druk met de organisatie van de aanpak van de uitbraak en het informeren van cliënten, familie, vrijwilligers, leveranciers, etc. Denk aan: instructies, voorbeeldbrieven, crisisaanpak, Q&A's. De afgelopen week heeft ActiZ al veel documenten van organisaties gekregen om te delen. Deze voorbeelden zijn nu beschikbaar in het netwerk. Het netwerk wordt de komende dagen verder vormgegeven. Mocht u zelf interessante documenten, praktische tips of andere zaken hebben waar uw collega’s iets aan hebben, dan kunt u deze delen via het netwerk. Of juist reageren op vragen en suggesties van collega’s.

Maak gebruik van de kennis en ervaringen van collega’s, maar let er wel op dat informatie in dit netwerk soms niet actueel is of onjuistheden kan bevatten. U kunt de actualiteiten volgen via http://actiz.nl/corona.

ActiZ logo RGB
ActiZ Persvoorlichting

Laatste nieuws