14 september 2020VVT Nieuws

Brentano Brengt Muziek: subsidie voor muziekactiviteiten

Stichting Brentano stelt ook in 2020 een budget beschikbaar voor muziekoptredens voor ouderen. U kunt een aanvraag indienen voor bijvoorbeeld optredens in een verpleeghuis, een dagvoorziening of een buitenterrein.

In 2019 kwamen 88 locaties in aanmerking voor kleinschalige muziek- en zangactiviteiten. Vanwege het grote succes, wordt de actie dit jaar herhaald. 

Live optredens

Er kan dit jaar uitsluitend aangevraagd worden voor live optredens voor ouderen. Een aanvraag kan ingediend worden voor optredens in een verpleeg- of verzorgingshuis, een buurthuis of een dagvoorziening voor ouderen, maar ook een optreden op het buitenterrein kan aangevraagd worden.

Aanvragen en meer informatie

De aanvraag kan worden ingediend via de website van Stichting Brentano. Bekijk de criteria en het aanvraagformulier.

Stichting Brentano heeft de behandeling van subsidieverzoeken ondergebracht bij Stichting Het R.C. Maagdenhuis. Daarom kunt u met vragen terecht bij: Pantha Visser, 020-624 39 03 / p.visser@maagdenhuis.nl (maandag t/m donderdag, 9.00-15.00 uur).

Stichting Brentano’s Steun des Ouderdoms is een vermogensfonds, gevestigd in Amsterdam, maar landelijk actief. Brentano ondersteunt projecten voor (kwetsbare) ouderen met een financiële bijdrage. Voor meer informatie over het fonds, zie www.brentanosteun.nl

Laatste nieuws