ACTIZ167_CAO_2020_insta_post
17 februari 2020VVT Nieuws, Werkgeverschap

App jij ‘m al? Nieuwe CAO VVT nu live in de app

De nieuwe CAO VVT 2019-2021 voor iedereen die in de VVT werkt is nu ook beschikbaar in de app. De app, voor Android en iPhone, is te downloaden in de Google Playstore of de App Store. Gebruikers die de app al hebben geïnstalleerd krijgen automatisch een melding van de update. Nieuw in de app is dat er een makkelijk leesbare samenvatting van de cao is toegevoegd met de belangrijkste afspraken. Een toolkit met (digitale) banners en (printbare) posters om medewerkers te attenderen op de app is beschikbaar en is hier te downloaden.

Met de CAO VVT-app draagt ActiZ, samen met de andere cao-partijen, bij aan een heldere informatievoorziening over de arbeidsvoorwaarden aan zo’n 400.000 medewerkers in de Verzorging, Verpleging en Thuiszorg. De informatie uit de cao is op thema doorzoekbaar. Verder bevat de cao-app nu een makkelijk leesbare samenvatting, een FAQ met de meest gestelde vragen per onderwerp en informatie over bijvoorbeeld het BalansBudget en de LandingsBaan.

Toolkit

Om zorgmedewerkers te attenderen op de CAO VVT-app, is er een toolkit beschikbaar. Deze bestaat onder andere uit een aantal banners voor intranet en socials, een animatie en printbare posters om op te hangen. De al eerder uitgebrachte infographic ‘Wat betekent de CAO VVT voor jou?’ is ook aangepast. Een herziene versie kun je downloaden.

Downloads

Toolkit: www.actiz.nl/caoapp

Infographic 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie

Laatste nieuws