30 juni 2020VVT Nieuws

Aanmelden bijeenkomsten subsidieregeling InZicht 9 juli a.s.

Donderdag 9 juli a.s. organiseren ActiZ, VGN en Zorgthuisnl gezamenlijk twee online bijeenkomsten over het belang en de mogelijkheden van de subsidieregeling InZicht voor elektronische gegevensuitwisseling in de zorg.

Meld u aan voor één van onze informatiebijeenkomsten:
Voor bestuurder/directeuren: donderdag 9 juli van 9.30 – 10.30 uur
Aanmelden bestuurders/directeuren kan met deze link

Voor informatiemanager/senior beleidsaviseurs ICT: donderdag 9 juli 11.00 – 12.00 uur Aanmelden informatiemanagers/beleidsadviseurs kan met deze link 

Het programma InZicht richt zich op het stimuleren van gestandaardiseerde, elektronische uitwisseling van gegevens  tussen zorgprofessionals. Ook gaat het over het beschikbaar stellen van verpleegkundige gegevens aan cliënten. 

ActiZ, VGN en Zorgthuisnl hebben de handen ineen geslagen om hun leden te informeren over het belang van deze subsidieregeling en de mogelijkheden van ondersteuning bij het hele traject door Bureau InZicht. Elektronische gegevensuitwisseling in de zorg heeft de toekomst en is naast een ICT-project ook een cultuurverandering in de zorg. De juiste zorg op de juiste plek vraagt om de juiste informatie op de juiste tijd en juiste plek. Daarnaast zijn cliënten steeds meer gewend zaken online te regelen, dus verlangen ze dat ook van de zorg én speelt  de wens van de cliënt om regie te houden over zijn eigen leven en gezondheid(sinformatie). Bovendien wordt elektronische gegevensuitwisseling een wettelijke verplichting en is er nu subsidie en ondersteuning beschikbaar om elektronische gegevensuitwisseling in uw organisatie tot stand te brengen.

Heeft u wél belangstelling maar komt 9 juli u niet goed uit? Dan graag een berichtje naar inzicht@actiz.nl.  

Meer informatie over de subsidieregeling InZicht op actiz.nl

 

 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Annemiek Mulder

Laatste nieuws