16 juni 2020VVT Nieuws

Aanbod Ikea knutselpakket

Helaas kunnen er geen bestellingen meer worden doorgegeven!

Ikea wil graag een duurzame bijdrage leveren aan de samenleving en heeft daarom, in overleg met ActiZ, speciaal voor bewoners van verpleeghuizen knutselpakketten van vilt laten maken door een sociale onderneming. Vilt is een zacht, knuffelbaar materiaal dat geschikt is voor vele doeleinden. Er is bewust gekozen voor een knutselpakket zodat dit als activiteit met en voor bewoners kan worden aangeboden. Er zijn 240 pakketten beschikbaar. Vraag nu een pakket aan

Inhoud pakket

Eén viltpakket bestaat uit:

  • 10 DIY-kussenslopen (inclusief binnenkussens)
  • 10 Boter-Kaas-Eieren spellen
  • 5 vormen-platen (diverse vilten vormen waarmee geknutseld kan worden)

Voor een omschrijving van deze producten zie de bijlage.

Viltpakket aanvragen

Organisaties kunnen maximaal 4 pakketten (waarin dus 4 x 10 kussens etc) bestellen, zodat we bewoners van zo’n 60 zorgorganisaties blij kunnen maken. Een tot maximaal vier pakketten aanvragen kan hier tot uiterlijk 23 juni a.s. De pakketten worden dan na week 27 per pakketpost uitgeleverd. 

Voorwaarden

Ikea is als internationale organisatie gehouden aan allerlei juridische voorwaarden. Voor de ontvangst van het viltpakket moet dan ook een ‘Verklaring Donatie’ getekend en verstuurd worden.  

Disclaimer

Er zijn maximaal 240 pakketten beschikbaar. We behandelen de aanvragen op datum van binnenkomst. We rekenen op uw begrip als we niet alle aanvragen in behandeling kunnen nemen.

Download

Verklaring ‘Donatie Ikea’

Beschrijving producten

Jacqueline Donga

Laatste nieuws