Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Moving Magazine ‘Welkom (terug) in de zorg’

Georganiseerd door:

ActiZ en NVZ

Hoe zorgen we ervoor dat herintreders en zij-instromers zich welkom voelen in de zorg?! ActiZ en NVZ organiseren hierover op 14 september een Moving Magazine, een webinar waarin presentaties afgewisseld worden met animaties, gesprekken aan tafel en eerder opgenomen verhalen uit de praktijk.

Een Moving Magazine is een webinar waarin presentaties afgewisseld worden met animaties, gesprekken aan tafel en eerder opgenomen verhalen uit de praktijk. Dit Moving Magazine komt tot stand in samenwerking tussen ActiZ en NVZ. In de studio zijn onder meer de zorgbestuurders Marjolein Tasche (Franciscus Gasthuis & Vlietland), Chantal Beks (De Wever) en Cees de Wildt, manager Arbeid bij ActiZ uitgenodigd. Ook schuift strateeg en psycholoog Bart Götte van FutureFlock aan. De presentatie is in handen van Wouter van der Horst.

Het Moving Magazine ‘Welkom (terug) in de Zorg’ vindt plaats op 14 september van 15.00 – 16.30 uur. Zo gauw het programma definitief is, zullen wij u hierover informeren. Wilt u zich alvast aanmelden dan kan dat hier.