Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Masterclass Digitaal Leiderschap in de VVT

Georganiseerd door:

ActiZ

Krijg als bestuurder grip op digitale ontwikkelingen

Als bestuurder heb je veel onderwerpen op je bord liggen waar je verantwoordelijk voor bent. Het is daarbij niet altijd eenvoudig om overal voldoende kennis over te hebben. Een van de grote thema’s waar bestuurders steeds meer van willen en ook moeten weten is digitalisering. In de masterclass 'Digitaal Leiderschap in de VVT' gaan we in op hoe jij als bestuurder het potentieel van digitalisering voor jouw organisatie optimaal benut.

Digitalisering biedt enorme kansen en tegelijkertijd is het een onderwerp waar menigeen mee worstelt. Covid-19 heeft laten zien dat de zorg digitaal echt snel kan schakelen. De realiteit is ook dat er geen dag voorbij gaat zonder beveiligingsincidenten. Het potentieel van digitalisering in de zorg moet nog echt tot wasdom komen. Het vraagt om visie, keuzes en leiderschap in je organisatie. Hoe doe je dat als bestuurder?

Om hierbij te helpen, organiseert de ActiZ Academie een masterclass Digitaal leiderschap in de VVT. Deze masterclass is exclusief voor bestuurders. Je krijgt in vier modules inzicht in de huidige ontwikkelingen en wat je daar als bestuurder mee kunt. In de bijeenkomsten staat de vraag centraal hoe digitalisering strategisch en praktisch te gebruiken in de eigen organisatie voor betere zorg. Strategische, actuele en eigen vragen op het gebied van digitaal leiderschap krijgen aandacht.

Waar en wanneer:

De eerste bijeenkomst vindt plaats bij ActiZ in Utrecht. De overige bijeenkomsten zijn in principe online. (De laatste bijeenkomst is desgewenst op aanvraag van de deelnemersgroep fysiek)

De bijeenkomsten zijn op:

  • 21 september van 9.30 -12.30 uur (Fysiek: bij ActiZ in Utrecht)
  • 12 oktober van 9.30 -12.30 uur (Online)
  • 9 november van 9.30 -12.30 uur (Online)
  • 7 december van 9.30 -12.30 uur (Online, tenzij de deelnemersgroep fysiek wil bijeenkomen)

Doelgroep:

Deze masterclass is exclusief voor bestuurders van ActiZ-leden. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Kosten:

Voor deze masterclass wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van 400 euro.