Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Marketingcommunicatie specialist voor 36 uur

Voor het team communicatie van ActiZ

​​​​​​​Wil jij werken in een van de meest dynamische sectoren in Nederland? Als marketingcommunicatie specialist houd je je bij ActiZ bezig met het uitstippelen van een gedegen contentstrategie en geef je daar invulling aan. Dit doe je door ijzersterke en overtuigende content te produceren over zorginhoudelijke onderwerpen, die je vervolgens weet te verbinden aan maatschappelijke thema’s met communicatiewaarde. Hoe zorgen we ervoor dat de zorg voor ouderen nu en in de toekomst toegankelijk, betaalbaar en van een goed niveau blijft? Bij ActiZ werk je in het oog van de actualiteit, in de sterk veranderende wereld van de ouderenzorg. Spreekt deze dynamiek jou aan, ben je een nieuwsjunk van nature, heb je een scherpe pen en is multimediale content creëren jouw ding? Solliciteer dan direct!  

Wat doet ActiZ?

ActiZ is de branchevereniging van 400 zorgaanbieders, met bijna 500 duizend medewerkers. ActiZ is hun spreekbuis en helpt zorgorganisaties hun medewerkers in staat te stellen om zo goed mogelijke zorg te leveren voor circa twee miljoen cliënten. Ouderen en mensen met een chronische ziekte, die verpleging en/of verzorging nodig hebben, thuis of in een verpleeghuis. Bij ActiZ werken circa 85 mensen aan de dagelijkse lobby voor toekomstbestendige ouderenzorg. ActiZ is de verbindende schakel tussen de leden en werkt nauw samen met andere zorgpartijen, ministeries, gemeentes, politiek, zorgverzekeraars, vakbonden, toezichthouders en media.

De toekomst van de ouderenzorg is met het oog op de snel toenemende vergrijzing, net als het klimaat, een maatschappelijk vraagstuk dat voor iedere Nederlander, jong en oud, van levensbelang is. ActiZ werkt aan het mogelijk maken van goede zorg voor ouderen, nu en in de toekomst.

Wat ga jij doen?

Binnen het Team Communicatie wordt gewerkt vanuit drie aandachtsgebieden: Bestuurscommunicatie, Ledenservice, Pers en Politiek. Als marcom specialist richt je je voornamelijk op Ledenservice, Pers en Politiek. Door jouw inlevingsvermogen weet je met jouw specialisme altijd waarde te creëren die de (online) lobby versterkt en bijdraagt aan de positionering van de sector en de urgentie die er moet zijn voor dit maatschappelijke vraagstuk.

Vanuit verschillende perspectieven ga je aan de slag met zoekwoordanalyses, SEO, kpi’s, copy, video, podcasts, whitepapers, interviews en socialmedia-posts. Je denkt mee en adviseert bij online en offline campagnes. Je volgt de nieuwsontwikkelingen over de sector op de voet en bedenkt slimme concepten om hiervan nog meer nieuws te maken, zodanig dat het de belangenbehartiging van ActiZ dient. Je hebt een journalistieke werkwijze en bent creatief in het bedenken van relevante multimediale content en kunt deze ook produceren. Ook werk je mee aan het communicatiebeleid op ActiZ-brede vraagstukken. Je haalt makkelijk je content op bij collega’s, leden of andere stakeholders. Ook draai je mee op de eind- en de webredactie.

Wat zoeken wij?

Je bent doeltreffend, analytisch, hebt oog voor detail en vindt het leuk om complexe vraagstukken om te buigen naar impactvolle content. Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau (op het gebied van communicatie, marketing, PR), met ongeveer 5 jaar werkervaring. Je bent creatief en hebt een stevige en nieuwsgierige persoonlijkheid. Mensen werken graag met je samen. Je bent praktisch, flexibel en oplossingsgericht. Als jij wilt werken aan een van de grootste maatschappelijke opgaven van dit moment, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Een boeiende functie in een gedreven en dynamisch team. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk komt. Naast een uitstekende sfeer en leuke collega’s vind je bij ActiZ inhoudelijk interessant werk, ruime ontwikkelingsmogelijkheden en een uitdagende set aan verantwoordelijkheden. ActiZ biedt goede en tenminste marktconforme (secundaire) arbeidsvoorwaarden, thuis-/flexwerken en 13e maand en een menu aan arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Charlotte Vromans, Adjunct directeur, 06 51333091. Belangstelling? Wij kijken uit naar je motivatiebrief en CV, graag uiterlijk 27 september te sturen naar solliciteren2@actiz.nl t.a.v. Helène Oosenbrug, team HR.

ActiZ
Postbus 8528
3503 RG Utrecht

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld