22 mei 2014

Voorlichters Mezzo Selectie vertellen het verhaal van mantelzorgers

Mezzo heeft een team van ervaringsdeskundige mantelzorgers geselecteerd en getraind. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers een stem en een gezicht hebben in de huidige ontwikkelingen en discussies in de maatschappij. U kunt deze ‘ Mezzo selectie’ inzetten bij informatiebijeenkomsten, symposia, conferenties, cursussen of trainingen.

Binnen de zorg wordt het samenspel tussen professional en mantelzorger steeds belangrijker. En steeds mensen combineren hun baan met mantelzorgtaken. In de zorg is dat zelfs 1 op de 4 medewerkers!
De voorlichters van Mezzo Selectie presenteren hun persoonlijke verhaal helder en compact en geven met herkenbare voorbeelden antwoord op vragen met betrekking tot mantelzorg. Ze schetsen zo een goed beeld van wat mantelzorgers betekenen voor zorgvragers en welke ondersteuning zij daarbij nodig hebben.

Kans
U kunt de voorlichters van Mezzo Selectie ook inzetten. Organiseert u een informatiebijeenkomst, een symposium, een conferentie, een cursus of een training over het thema mantelzorg? Uw verhaal is sterker met een ervaringsdeskundige aan uw zijde. Komt er bij u een vraag binnen voor een presentatie of voorlichting, maar kunt of wilt u daar zelf niet aan meewerken? Verwijs dan naar Mezzo Selectie.

Flyer 
Hierbij treft u een flyer aan die specifiek is gemaakt voor zorgaanbieders.

Informatie of direct aanvragen
U kunt direct een voorlichter van Mezzo Selectie aanvragen via www.mezzo.nl/mezzoselectie. Hier vindt u ook meer informatie over Mezzo Selectie. Wilt u meer informatie over de voorlichters van Mezzo Selectie. Neem dan contact op met Inge Goedhart, telefoon 030 – 760 60 24 of mail i.goedhart@mezzo.nl, of met Karin Verbeek, telefoon 030 – 760 60 34 of mail k.verbeek@mezzo.nl.

1-DSC_0443-001

Veronique Tubée