VVT-Ondernemerschap

Masterclasses voor financials in aansluiting op roadmap Anders Financieren

In aansluiting op de Roadmap ‘Anders Financieren in de Zorg’ van Actiz, bieden Improfin Academie en ILFA Treasury Support een toegespitst en praktisch opleidingsprogramma aan. Deze opleidingen leveren tevens PE-punten op.

 

De opleidingen zijn deels breed gericht op de inrichting van de financiële functie, de bijdrage aan de strategie van de organisatie en cultuur- en verandermanagement en het zorgvuldig gebruik van alternatieve financieringsbronnen (zoals ingekaderd in de roadmap Anders Financieren in de zorg).

Een ander deel van de masterclasses gaat in op concrete deelterreinen waaronder cashmanagement, risicomanagement en creditrating. Creditrating biedt daarbij tevens een concrete voorbereiding indien de organisatie NL Zorgobligaties wil uitgeven. De masterclass Cashmanagement komt voort uit ervaringen met leden van ActiZ onder leiding van Ilfa in het afgelopen jaar, waarbij ook concrete tools zijn ontwikkeld.

 

Meer informatie en aanmelden

Hier vindt u meer informatie over de opleidingen zelf en de data.

Voor het inschrijven verwijzen we naar de website van Improfin (doorklikken op de gewenste opleiding en dan naar beneden scrollen).

 

 

1-DSC_0066-001