Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Voor ActiZ-leden

Ledenbijeenkomst IZA - contractering 2023

Georganiseerd door:

ActiZ

Sinds de Algemene ledenvergadering van vrijdag 16 september jl. is intensief gewerkt aan de opvolging van IZA. Uiteraard wordt het proces rond IZA tot nu geƫvalueerd maar de eerste focus ligt nu op monitoring, bevordering en afdwingbaarheid van IZA-conforme contractering voor 2023. ActiZ organiseert twee ledenbijeenkomsten om met u in gesprek te gaan over de monitoring van de contractering 2023.

Tijdens deze 1ste bijeenkomst informeren we u over de monitoring van de contractering, het fonds van de wijkverpleging (75 miljoen euro) en bespreken we met u de eerste uitkomsten van de monitoring en de signalen die bij ActiZ bekend zijn.

Doelgroep en tijd
De doelgroep van deze ledenbijeenkomst zijn bestuurders, directeuren samen met de zorgverkoper. Inloop vanaf 11.00 uur, 11.30 uur start van de bijeenkomst.

Nu al vragen of suggesties?
Mocht u signalen rondom de zorgcontractering op dit moment delen, dan kan dat via vragenzorginkoopzvw@actiz.nl. Heeft u voorafgaande aan de ledenbijeenkomst vragen of signalen, dan kunt u deze aangeven in het aanmeldformulier.

Wel interesse maar geen tijd?
ActiZ organiseert een live ledenbijeenkomst om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over de contractering 2023. We geloven dat een digitale bijeenkomst minder geschikt is voor de dialoog die we dan willen voeren. Daarom is de bijeenkomst enkel fysiek, na afloop zal er een verslag van de bijeenkomst gedeeld worden met de leden.

Volgende ledenbijeenkomst
De komende periode willen we de contractering van 2023 monitoren. De resultaten uit de monitoring willen we samen met u duiden. Dat doen we in een volgende ledenbijeenkomst op donderdag 17 november 09.30 uur inloop, 10.00 uur start bijeenkomst. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.