Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Junior beleidsadviseurs voor 36 uur

Net afgestudeerd en wil je deelnemen aan ons junioren-programma?

Wil jij werken in een van de meest dynamische sectoren in Nederland? Als junior beleidsadviseur houd je je bij ActiZ branchevereniging van zorgorganisaties bezig met de verdere verbetering van de zorg voor ouderen in Nederland. Hoe zorgen we ervoor dat de zorg voor ouderen nu en in de toekomst toegankelijk, betaalbaar en van een goed niveau blijft? Bij ActiZ werk je in het oog van de actualiteit, in de sterk veranderende wereld van de ouderenzorg.

Wat doet ActiZ?

ActiZ is de branchevereniging van 400 zorgaanbieders, met bijna 400 duizend medewerkers. Onze leden vormen een onmisbare schakel in de Nederlandse maatschappij en vinden elkaar op gemeenschappelijke thema’s als arbeidsmarkt, kwaliteit, technologie en samenwerking. ActiZ is hun spreekbuis en helpt zorgorganisaties hun medewerkers in staat te stellen om zo goed mogelijke zorg te leveren voor circa twee miljoen cliënten. Ouderen en mensen met een chronische ziekte, die verpleging en/of verzorging nodig hebben, thuis of in een verpleeghuis. Bij ActiZ werken circa 80 mensen aan de dagelijkse lobby voor toekomstbestendige ouderenzorg. ActiZ is de verbindende schakel tussen de leden en werkt nauw samen met andere zorgpartijen, ministeries, gemeentes, politiek, zorgverzekeraars, vakbonden, toezichthouders en media.

De toekomst van de ouderenzorg is met het oog op de snel toenemende vergrijzing, net als het klimaat, een maatschappelijk vraagstuk dat voor iedere Nederlander, jong en oud, van levensbelang is. ActiZ werkt aan het mogelijk maken van goede zorg voor ouderen, nu en in de toekomst.

Wat ga je doen?

Het in contact zijn met de leden van ActiZ over wat zij belangrijk vinden en nodig hebben is een belangrijk onderdeel van jouw functie. Je ondersteunt collega’s bij projecten, bereidt het overleg voor, je maakt voorstellen en beleidsnotities. Op deze manier leer je het hele speelveld van de ouderenzorg kennen, bouw je een netwerk op en leer je (lobby)beleid ontwikkelen.

Als junior beleidsadviseur maak je deel uit van een van de teams binnen het bureau. Afhankelijk van je opleiding en belangstelling houd jij je bezig met thema’s rondom de arbeidsmarkt, de informatisering, de kwaliteit van zorg of wet- en regelgeving/financiering van de zorg. Je bent breed inzetbaar en kan (tijdelijk) worden ingezet op andere onderwerpen of dossiers. Want het werk doen we samen. Samen met collega’s en bestuursleden werken we aan een effectieve lobby en goede ondersteuning van leden.

Wat zoeken wij?

Je bent doeltreffend, een aanpakker, analytisch, hebt oog voor detail en vindt het leuk om te netwerken. Je beschikt over WO werk- en denkniveau (bijv. bestuurskunde, economie, informatiemanagement of gezondheid, beleid en management). Je bent een starter die niet bang is voor een uitdaging, je hebt een stevige persoonlijkheid en kan goed samenwerken, bent daarnaast praktisch en oplossingsgericht. Als jij wilt werken aan een van de grootste maatschappelijke opgave van dit moment dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

Een boeiende functie in een gedreven en dynamisch team. Wij bieden een startsalaris van € 2.954,-- per maand op basis van 36 uur per week. Samen met andere junioren neem je deel aan een specifiek ontwikkelprogramma. Je krijgt intensieve begeleiding, volgt trainingen, opleidingen en doet ervaringen op in de praktijk, zodat jij je ontwikkelt tot een zelfstandige beleidsadviseur. Daarnaast werk je met de andere junioren aan een gezamenlijke adviesopdracht als onderdeel van dit ontwikkelprogramma.

Meer weten over ActiZ als werkgever? Bekijk dan werken bij ActiZ.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Frank Hagelstein, Manager  Wonen en Zorg, 06 15030610 (afwezig van 23 juli t/m 14 augustus) of Helene Oosenbrug, HR Manager, 06 25012248. Belangstelling? Wij kijken uit naar je motivatiebrief en CV, graag uiterlijk 14 augustus te sturen naar solliciteren4@actiz.nl t.a.v. Helène Oosenbrug, team HR.

 

  • ActiZ
  • Postbus 8528
  • 3503 RG Utrecht