Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO Duurzaamheid IZA

Aanbevolen

Junior adviseur Wonen en Zorg

Voor ons juniorenprogramma fulltime, 36 uur

Net of bijna afgestudeerd en wil je aan de slag bij een organisatie met grote maatschappelijke impact? Dan zoeken we jou!

Ben jij ondernemend en weet jij mensen te overtuigen? Kun je goed problemen analyseren en oplossen en ga jij altijd voor het allerbeste resultaat? Ben je een echte teamplayer en sta jij aan het begin van je professionele carrière? Wij zoeken per september: een Junior adviseur Wonen en Zorg.

Wat houdt het juniorenprogramma in?

Sta je aan het begin van je professionele carrière? In september start ActiZ weer een juniorenprogramma. Een prachtig en intensief werk-ontwikkeltraject waarin je in een periode van 2 à 3 jaar het vak leert van beleidsadviseur/belangenbehartiger. Naast learning on the job biedt het programma groepsintervisies, coaching, (groeps)assessments en volg je diverse trainingen en ontwikkelsessies. Ook werk je, als onderdeel van het ontwikkelprogramma, met je collega-junioren  aan een gezamenlijke adviesopdracht. 

Wat doet ActiZ?

Bij ActiZ werk je aan het mogelijk maken van goede zorg voor ouderen, nu en in de toekomst. De toekomst van de ouderenzorg is vanwege de vergrijzing iets dat iedere Nederlander, jong en oud, raakt. Hoe zorgen we ervoor dat deze zorg toegankelijk, betaalbaar en van een goed niveau blijft? Als junior adviseur speel je daar direct een rol in. ActiZ is de branchevereniging van circa 400 zorgorganisaties, die met bijna 500 duizend medewerkers ruim 2 miljoen kwetsbare ouderen en chronisch zieken verzorgen en verplegen. ActiZ is de verbindende schakel tussen leden en landelijke stakeholders zoals ministeries, financiers, vakbonden en toezichthouders. Bij ActiZ werken circa 85 mensen aan de dagelijkse lobby voor toekomstbestendige ouderenzorg. 

Wat ga jij doen?

Om het werkveld van ActiZ goed te leren kennen onderhoud je contact met de leden van ActiZ: wat speelt er bij zorgorganisaties en wat is er nodig? Je ondersteunt collega’s bij projecten, bereidt overleggen voor, doet voorstellen en schrijft beleidsnotities. Zo leer je het speelveld van landelijke belangenbehartiging en de ouderenzorg kennen, bouw je een netwerk op en leer je (lobby)beleid ontwikkelen. 

Bij ActiZ houd jij je bezig met uitdagende maatschappelijke vraagstukken. Wie heeft recht op een plek in een verpleeghuis? Hoe verdelen we de beschikbare zorg zo goed mogelijk en hoe wordt die op een passende manier betaald? Het zijn vraagstukken waar wij aan werken. Jij kan hieraan bijdragen als je breed maatschappelijk/bestuurlijk geïnteresseerd bent en het leuk vindt dit vanuit een financieel/cijfermatig perspectief te bezien.

Als junior adviseur maak je deel uit van een van de inhoudelijke teams en afhankelijk van je opleiding en belangstelling houd jij je bezig met thema’s rondom werken in de zorg (HR-vraagstukken), ICT-vraagstukken, financieringsvraagstukken of de ouderenhuisvesting (van thuis tot in het verpleeghuis). Je hebt daarbij een scherp oog voor de belangen van de leden van ActiZ. Samen met collega’s en bestuurders van zorgorganisaties werken we aan een effectieve lobby en goede ondersteuning van leden. 

Wat wij zoeken 

Je bent een aanpakker, doeltreffend, analytisch, hebt oog voor detail én vindt het leuk om te netwerken. Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau (bijv. bestuurskunde, economie, informatiemanagement of gezondheidszorgbeleid of communicatie) en hebt maximaal 2 jaar werkervaring. Je bent een starter die niet bang is voor een uitdaging, je hebt een stevige persoonlijkheid, kunt goed samenwerken en je bent daarnaast praktisch en oplossingsgericht. 

Wat wij bieden

Een boeiende functie in een gedreven en dynamisch team. Wij bieden een startsalaris van 
€ 3.275,- per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast kent ActiZ goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, goede reiskosten-/thuiswerkkostenregeling, flexibel werken en keuze in arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een modern kantoor, vlakbij het centrum van Utrecht, goed bereikbaar met openbaar vervoer en eigen parkeergelegenheid. 

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Kijk voor meer informatie en al onze vacatures voor het juniorenprogramma op onze website: https://www.actiz.nl/over-actiz/werken-bij

Of neem contact op met programmaleider Olfert Koning, 06-29020035 of Sandrien Keukens, team HRM, 085-0772072. 

De eerste ronde van de sollicitatiegesprekken staat gepland op 25 juni en 27 juni (ochtend). 

Belangstelling? Wij kijken uit naar je motivatiebrief en CV, graag uiterlijk 16 juni 2024 te sturen naar solliciteren3@actiz.nl t.a.v. Sandrien Keukens, team HRM. 

 

ActiZ
Postbus 8528
3503 RG Utrecht
www.actiz.nl
werken bij actiz

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld