VVT-Informatisering

Vraagbaak InZicht en ondersteuning voor leden

Helpdesk ActiZ Leden
ActiZ wil de leden graag stimuleren deel te nemen aan het programma InZicht. De helpdesk is beschikbaar voor alle vragen rondom InZicht. Vraagt u zich af wat deze subsidieregeling u kan bieden, stel vooral uw vragen aan de helpdesk. Zij brengen u in contact met de (gratis) adviseurs.
Stefanie van Vliet 06-39822738 zal uw vragen beantwoorden. De helpdesk is ook bereikbaar per mail: inzicht@actiz.nl

Bureau InZicht: vraagbaak en gratis ondersteuning
Naast deze helpdesk zijn er adviseurs van het bureau InZicht die de leden met raad en daad terzijde staan. U kunt daar gratis gebruik van maken.
Zij adviseren de leden bij het uitvoeren van de verschillende fases van de subsidieaanvraag: analyse van de bedrijfsprocessen (‘contextanalyse’), het opstellen van een plan van aanpak en het aanvragen van de subsidie om het plan van aanpak te gaan uitvoeren.
U kunt in contact komen via de helpdesk of via inzicht@minvws.nl

Leden leren van leden
ActiZ stimuleert deelname aan de subsidieregeling ook door (online) bijeenkomsten te organiseren voor bestuurders/directeuren en andere groepen zoals ict-managers, beleidsmakers etc.
De vragen die gesteld zijn tijdens deze bijeenkomsten staan met de antwoorden in een document dat binnenkort verschijnt.

Heeft u suggesties waarmee we u bij de aanvraag voor de subsidieregeling InZicht kunnen ondersteunen? Laat het dan weten aan inzicht@actiz.nl.