VVT-Informatisering

VVT-database: keuze-informatie cliƫnten centraal verzamelen

Op één plaats informatie bijhouden voor meerdere doelen, daar streven we graag naar! De VVT-database is zo’n handige tool waarmee u op één plaats keuze-informatie voor cliënten kunt verzamelen. Het gaat om etalage-informatie, zoals welke zorg u levert en eigenschappen en foto’s van uw zorglocaties waarmee u zich kunt onderscheiden. Als gebruiker actualiseert u zelf uw gegevens.

Vervolgens kan de informatie naar wens doorgeleverd worden aan een aantal verschillende websites die keuze-informatie bieden aan cliënten. Deelnemers aan de VVT-database geven per locatie aan of ze de gegevens doorgeleverd willen zien en op welke keuzesite(s).  ActiZ heeft een samenwerking met ZorgkaartNederland.nl, Woonz.nl en Kiesvoorjezorg.nl. 

Met informatie uit de VVT-database kan ActiZ tevens haar belangenbehartiging onderbouwen met actuele feiten en cijfers, bijvoorbeeld over aantal plaatsen, wachttijden of faciliteiten.

Voor leden van ActiZ is het gebruik van de VVT-database kosteloos, het is onderdeel van het lidmaatschap. Niet-leden kunnen ook gebruik maken van de VVT-database, maar betalen daarvoor € 11 excl. BTW per locatie per maand. 

Maakt u nog geen gebruik van de VVT-database, en bent u hierin wel geïnteresseerd, dan kunt u uw lokaties bij de VVT-database aanmelden.

Heeft u vragen over de VVT-database, stel ze gerust via vvtdatabase@actiz.nl 

Harold Beumer