Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Financieel adviseur/medewerker voor 24 uur per week

Vaste functie per 1 maart 2022

Ben jij die proactieve, financiële duizendpoot, die met zichtbaar plezier in een klein team van drie collega’s voor de financiën van ActiZ zorgt? Wij zoeken per 1 maart een nieuwe medewerker, omdat de huidige collega met pensioen gaat.

Wat ga je doen?

Als je van een brede functie met veel verschillende taken houdt, ben je hier op je plek. Samen met de financial controller en de financieel administratieve collega zorg je ervoor dat er optimaal inzicht bestaat in (en sturing mogelijk is) de inkomsten en uitgaven. Je draagt de gegevens aan voor de begroting, jaarrekening en periodieke rapportages en overlegt hierover met betrokken collega’s . Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van je collega’s (adviseurs/projectleiders) bij de aanvraag, het beheer en verantwoording van subsidies en projecten. Verder verzorg je het voorstel voor de contributie van de leden en de daarbij behorende administratie en verwerking. Je beheert en onderhoudt de financieel administratieve procedures (handboek AO/IC) en informeert je collega’s hierover. Ook beheer je de verzekeringsportefeuille en adviseer je over belastingzaken. Kortom een functie met veel afwisseling en contacten.

Wat wij vragen

Als financieel adviseur/medewerker heb je een sterk analytisch vermogen, neem je makkelijk initiatief en beschik je over goede sociale vaardigheden. Je bent in staat je collega’s op verschillende niveaus en op verschillende vlakken te adviseren.

Je hebt kennis van: 

  • de toepassing van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten;
  • de administratieve procedures en relevante wetgeving;
  • en inzicht in de administratieve processen en inrichting van de administratieve organisatie.

Voor deze functie vragen wij een HBO-niveau (financiële richting) of vergelijkbaar door opgedane kennis en ervaring en aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast ben jij een kei in Excel.

Wat bieden wij

We bieden een fijne en collegiale werksfeer. ActiZ kent goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, opleidingsmogelijkheden, flexibel werken en keuze in arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een modern kantoor, vlakbij het centrum, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en we beschikken over eigen parkeergelegenheid. Alle faciliteiten voor thuiswerken zijn goed georganiseerd. Zo krijg een iPhone of Samsung en een laptop van ons. Het betreft een vaste functie voor 24 uur waarbij met een jaarcontract wordt gestart. Op basis van 36 uur per week bedraagt het salaris € 4.189,-- per maand.

Over ActiZ

ActiZ houdt zich, als landelijk werkende branchevereniging, bezig met thema’s in het hart van de maatschappij. Namelijk het ActiZ-team zet zich in voor goede verpleeghuiszorg, zorg thuis en jeugdgezondheidszorg. Wij behartigen de belangen van 400 leden, zorgorganisaties die deze zorg bieden. De leden zorgen met bijna 500.000 medewerkers dag in, dag uit voor meer dan twee miljoen mensen. De sector die wij vertegenwoordigen is volop in beweging. Bij ActiZ werk je samen met zo’n 85 collega’s aan een gemeenschappelijk doel: goede zorg voor nu en later. Meer weten over werken bij ActiZ? Kijk hier.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je meer weten voor je solliciteert? Neem dan contact op met Henriëtte Neuteboom, directieadviseur/manager Financiën 06 21510821.

Belangstelling? Wij kijken uit naar je motivatie en CV, graag uiterlijk 12 december 2021 sturen naar solliciteren4@actiz.nl t.a.v. Helène Oosenbrug, team HR.

ActiZ, branchevereniging van zorgorganisaties
O
udlaan 4
3515 GA UTRECHT
ww.actiz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.