Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Zorginnovatie Bijeenkomst

Digital Energy Boost: over zorgtechnologie en e-health

Serie (online) bijeenkomsten samen met VitaValley voor ActiZ leden

Kopieer de link
Link gekopieerd naar klembord
kopje koffie met batterij

Ben je projectleider, programmamanager of innovatiemanager op het gebied van zorgtechnologie en houd jij je bezig met het implementeren van e-health in de VVT? Dan is de Digital Energy Boost iets voor jou! In een serie online bijeenkomsten komen thema’s als leiderschap, borging bij bestuurders, toepassingen e-health, bekostiging en regionale aanpak aan bod.

Dit aanbod is alleen voor ActiZ leden. Inschrijven kan per bijeenkomst. Informatie en inschrijflinks vind je in de agenda.

De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Lekker wakker worden met een kop koffie en inspiratie opdoen voor je eigen praktijk. We bespreken hoe je kunt doorpakken op innovatie en gaan in op de complexiteit van implementeren.

Zet onderstaande data alvast in je agenda. Er zijn twee bijeenkomsten op bestuurlijk niveau, op 26 mei en 24 november. Tip: nodig hier alvast je eigen bestuurder voor uit, om samen deze bijeenkomsten te volgen.

 

  • 11 februari: Start bijeenkomst (15:00 - 16:00)
  • 17 maart: Leiderschap
  • 26 mei: Bestuurlijke randvoorwaarden
  • 22 september: Toepassing van e-health
  • 27 oktober: Structurele bekostiging
  • 24 november: Regionale aanpak

Ga naar de agenda om je aan te melden. En... vergeet niet een lekkere kop koffie voor jezelf te zetten!

Inhoud en kennis uit SET-up programma 

De inhoud komt voort uit het SET-up programma. De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) is regeling voor zorgaanbieders die met een inkoper samenwerken aan het opschalen en borgen van bestaande e-health-oplossingen. In het SET-up programma zorgt VitaValley dat kennis wordt uitgewisseld. Deze kennis stellen we beschikbaar aan alle ActiZ leden via de Digital Energy Boost bijeenkomsten. We gebruiken daarvoor verschillende werkvormen en een diverse opzet.