Waar kunnen we je mee helpen?

Ben je naar iets specifieks op zoek? Vul hieronder je zoekterm in en we helpen je graag verder.

Veel gezocht: CAO IZA Duurzaamheid
Voor ActiZ-leden

Cursus IT contractering

Georganiseerd door:

ActiZ

Ben jij bezig met IT-inkoop en -contractering? En twijfel je dan ook weleens of je het proces en de onderwerpen wel goed overziet en de juiste afspraken maakt? Dan is deze cursus waarschijnlijk iets voor jou. In drie bijeenkomsten word je meegenomen in zowel generieke onderwerpen als het juridisch kader van contractering van IT in een zorgcontext.

Waar en wanneer?

De cursus bestaat uit 3 modules/bijeenkomsten. Je schrijft je dus in voor alle 3 bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn op de volgende donderdagen:

  • 12 oktober 14.00-16.30 uur
  • 26 oktober 14.00-16.30 uur
  • 9 november 14.00-16.30 uur

Deze cursus wordt hybride aangeboden: Je kunt deze momenten fysiek bijwonen. Dan kun je interactief deelnemen aan vragen en discussies. Je kunt ook online meeluisteren via Teams. Bij aanmelden vragen wij u aan te geven of u fysiek of online aanwezig bent. 

Kosten?

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. We gaan er echter wel vanuit dat je aanwezig bent wanneer je je inschrijft. Bij afmelding binnen 3 dagen voor een bijeenkomst of no-show brengen wij een bedrag van 100,- euro in rekening. Dit geldt ook voor de online deelnemers. (Kun je één van de bijeenkomsten niet maar wil je wel deelnemen, dan laat het vooraf even aan ons weten)