Slimmer Thuis: VWS congres over slimme oplossingen voor thuiswonende ouderen

datum: 2019-05-23T09:00:00
tijd: 2019-05-23T09:00:00
locatie: Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
routebeschrijving
bijeenkomst type: NIET_ACTIZ_BIJEENKOMST land: contact: VWS

Met welke slimme oplossingen kunnen ouderen langer zelfstandig thuis wonen? Wat werkt wel en wat werkt niet? Waar moet u op letten bij implementatie? En wat is de keerzijde van deze nieuwe technologie? Helpt technologie ook tegen eenzaamheid? Meld u dan aan voor het VWS congres Slimmer Thuis op 23 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

U ontmoet professionals die hun kennis delen over nieuwe en bestaande slimme oplossingen, succesvolle implementaties en samenwerken binnen een gemeente over de verschillende domeinen. Door de inspirerende voorbeelden wordt u uitgedaagd om zelf vervolgstappen te zetten, kennis te verspreiden en slimme samenwerkingen aan te gaan. Met als doel de kwaliteit van leven voor ouderen thuis te verbeteren en eenzaamheid te doorbreken.

Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge opent het congres. Oud-Eurocommissaris Digitale Agenda en lid Aanjaagteam Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid Neelie Kroes geeft haar visie op de rol van technologie in de vergrijzende samenleving. Erik Gerritsen (Secretaris-Generaal van het ministerie van VWS) sluit het congres af met een oproep om samen aan de slag te gaan met slimme oplossingen voor thuis.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Deelname aan het congres is gratis.

locatie+ open routebeschrijving


Gerelateerd