nieuws

24 oktober 2018VVT Nieuws, Werkgeverschap

IK ZORG live op 1 november! Doe je mee?

Ik zorg

Op 1 november gaat de landelijke campagne IK ZORG live. Om zoveel mogelijk aandacht te genereren voor de campagne, is er een toolkit beschikbaar met onder andere campagnelogo’s en voorbeelden. Mooi om te zien is dat de mannen en vrouwen die hebben meegewerkt aan de campagne trots zijn op hun vak, ondanks dat hun werk niet altijd makkelijk is en er veel van hen wordt verwacht. 

Deze mensen zijn met hun foto en verhaal dé ambassadeurs van de campagne. Iedereen kan ambassadeur zijn van de campagne. We roepen daarom alle zorgorganisaties én hun medewerkers op om mee te doen. En te laten zien hoe divers, boeiend en afwisselend werken in de zorg is. IK ZORG. Jij ook? 

Hoe doe je mee?

We roepen zorgorganisaties én zorgmedewerkers op om de IK ZORG-headers op 1 november op hun social media pagina te gebruiken, in een kleur die bij hun organisatie of profiel past. Zo word je zelf ook ambassadeurs van de campagne, promotor van je vak/beroep en van de branche waarin je werkzaam bent. En stimuleer je mensen om eens anders te kijken en een carrière (of opleiding) in de zorg te overwegen. 

Hashtag

De campagne heeft als hashtag: #ikzorg. Leden van ActiZ en hun medewerkers kunnen daar #ikzorgvoorouderen en/of #ikzorgthuis aan toevoegen. Daarmee onderscheiden we ons als sector, want IK ZORG is een zorg en welzijn brede campagne. 

Toolkit

In de toolkit vind je een handleiding (de quick guide), alle beschikbare logo’s en banners (headers) voor diverse social media kanalen. Download hier de materialen voor de campagne: www.ontdekdezorg.nl/download-campagnemateriaal
Er wordt nog gewerkt aan een post(er) generator, zodat iedereen gemakkelijk een eigen IK ZORG-poster en/of social post kan maken. Daar komen we op terug. 

De campagne in de media

De campagne komt ook in de media. De globale en voorlopige planning vanaf 1 november is:

Bioscoop:

Abri’s:

Social content:

Radio:

Display (online):

Search:

Social:

week 51 t/m 52

week 47

week 49 t/m 52

week 47 t/m 49, week 52

week 47 t/m52

week 45 t/m 52

vanaf week 45 – einde nog nader te bepalen

Website en telefoonnummer

De campagne verwijst geïnteresseerden naar een nieuwe website: www.ontdekdezorg.nl. Deze website is bijna af, de content wordt nu ingevoerd. Er zal rond 1 november ook een algemeen telefoonnummer operationeel zijn voor iedereen die belangstelling heeft voor een baan of opleiding in de zorg. Informatie hierover volgt nog. 

Warm welkom

Wij willen graag dat iedereen, die door de campagne geïnteresseerd is geraakt in de (ouderen- en thuis-)zorg, een warm welkom krijgt. Hoe je dat doet? Lees dit artikel en bekijk de tips van collega’s.

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
Jacqueline Donga

Jacqueline Donga

Laatste nieuws