nieuws

14 maart 2018Ondernemerschap, VVT Nieuws

Regiobijeenkomsten Domeinoverstijgende zorg april 2018

ActiZ nodigt u van harte uit voor de regiobijeenkomsten over domeinoverstijgende zorg, die plaatsvinden tussen 17 en 27 april 2018. Tijdens de regiobijeenkomsten wordt met collega-bestuurders en directieleden van de leden van ActiZ en stakeholders besproken hoe uw voorgenomen strategie voor domeinoverstijgende zorg past in de verschillende toekomstbeelden en welke risico’s uw organisatie daarbij loopt.

Achtergrond

ActiZ heeft samen met Jester Strategy vier mogelijke omgevingsscenario’s opgesteld. Alle vier hebben ze even veel kans om waarheid te worden. In ieder scenario ontwikkelen trends, overheidskoers, hervormingen, decentralisaties, de samenleving, economie en nieuwe technologieën zich op een eigen manier. Hierdoor daagt ieder scenario uw organisatie op een andere manier uit om domeinoverstijgende zorg vorm te geven. De beste voorbereiding voor morgen begint door vandaag na te denken over hoe u gaat reageren! 

Wanneer: save the date

De regiobijeenkomsten worden gehouden op: 

17 april van 9.30 tot 13.00 uur bij Hilverzorg te Hilversum

19 april van 9.30 tot 13.00 uur bij The Student Hotel te Den Haag

24 april van 9.30 tot 13.00 uur bij Conferentiecentrum te Eindhoven

26 april van 9.30 tot 13.00 uur bij Buitensociëteit te Zwolle 

Meer informatie

Meer informatie over de regiobijeenkomsten vindt u hier. U kunt zich aanmelden voor de regiobijeenkomsten door op een van de bovenstaande data te klikken.  

Ik hoop u op een van de regiobijeenkomsten te ontmoeten! 

laat hier een reactie achter

Naam
E-mail
Reactie
1-DSC_0443

Laatste nieuws