Waardigheid & Trotscongres 3 en 4 juli

datum: 2017-07-03T09:00:00
tijd: 2017-07-03T09:00:00
locatie: NBC

Nieuwegein
routebeschrijving
bijeenkomst type: CONGRES land: contact:

Inschrijven voor Waardigheid & Trotscongres 3 en 4 juli

Op maandag 3 en dinsdag 4 juli zijn alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg van harte welkom op de Waardigheid en trots-congresdagen in het NBC te Nieuwegein.
Op beide dagen staat de vernieuwing van de verpleeghuiszorg centraal. Zo zullen onder meer deelnemers van het vernieuwingsprogramma “Ruimte voor Verpleeghuizen” dat onderdeel is van Waardigheid & Trots, in meer dan 70 sessies hun kennis, ervaringen en geleerde lessen delen.
 
Op de website waardigheidentrots.nl vindt u meer informatie.
Meld u direct aan met het online inschrijfformulier.
Begin juni ontvangt u dan bericht van het congresprogramma.

Vernieuwing centraal

Het congresprogramma wordt begin juni bekend.  Zeker is dat de ervaringen en kennis van deelnemers aan de twee vernieuwingsprogramma’s van Waardigheid en Trots zullen worden gedeeld. Deelnemers van “Ruimte voor verpleeghuizen” tonen de opbrengsten van het doorvoeren van vernieuwingen en innovaties in het organiseren van verpleeghuiszorg en de deelnemers aan het programma Radicale Vernieuwing vertellen over hun eerste ervaringen.
 
Actuele beleidsontwikkelingen en ervaringen met kwaliteitsverbetering naar aanleiding van normering en toezicht worden ook onder de aandacht gebracht, zoals het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg en het nieuwe toetsingskader van de Inspectie van de Gezondheidszorg. En de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en HRM ontbreken niet.

Voor wie

Alle betrokkenen van verpleeghuizen zijn van harte welkom, ook leden van Raden van toezicht en leden van cliëntenraden.
Als bezoeker kunt u kiezen voor deelname op beide dagen, op één dag of op één of meerdere dagdelen. De programma’s op 3 en 4 juli worden ingedeeld in verschillende programmalijnen, die het de moeite waard maken om samen met collega’s te komen.
Waardigheid en Trots verwacht in de eerste week van juni het grootste deel van het programma te publiceren. Tot dat moment kunt u een plaats als bezoeker reserveren. U ontvangt bericht zodra het programma is gepubliceerd.
Het bezoeken van het Waardigheid en trots-congres is kosteloos.
Meer informatie over het congres leest u op de website van Waardigheid en Trots.

 

locatie+ open routebeschrijving


Gerelateerd