VVT-Werkgeverschap

CAO VVT-app

ACTIZ167_CAO_2020_fbpost (002)

De nieuwe CAO VVT 2019-2021 is voor iedereen die in de VVT werkt nu ook beschikbaar in de app.  

ActiZ ontwikkelde samen met de andere cao-partijen de CAO VVT-app. De app, voor Android en iPhone, is te downloaden in de Google Playstore of de Apple Store . Hiermee kunnen zorgmedewerkers de cao VVT 2019-2020 makkelijk op hun mobiele telefoon of tablet bekijken en doorzoeken.

Met de CAO VVT-app draagt ActiZ, samen met de andere cao-partijen, bij aan een heldere informatievoorziening over de arbeidsvoorwaarden aan zo’n 400.000 medewerkers in de Verzorging, Verpleging en Thuiszorg. De informatie uit de CAO VVT is op thema doorzoekbaar. Verder bevat de cao-app nu een makkelijk leesbare samenvatting, een FAQ met de meest gestelde vragen per onderwerp en informatie over bijvoorbeeld het BalansBudget en de LandingsBaan.

Hoe werkt het?

De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Bezoek met uw mobiele telefoon of tablet de Google Playstore of de Apple Store om de app te downloaden. Na de installatie kunt u de CAO VVT-app direct gebruiken.

Toolkit

Om zorgmedewerkers te attenderen op de CAO VVT-app, is er een toolkit beschikbaar. Deze bestaat onder andere uit een aantal banners voor intranet en socials, een animatie en printbare posters om op te hangen. De al eerder uitgebrachte infographic ‘Wat betekent de CAO VVT voor jou?’ is ook aangepast. Je kunt de verschillende documenten hieronder downloaden.

Downloads

vlog

download de app

1-DSC_0872

Annemarie Velt