VVT-Werkgeverschap

CAO VVT-app

banners_actiz_CAO_2018_1000x500

ActiZ ontwikkelde samen met de andere cao-partijen de CAO VVT-app. Hiermee kunnen zorgmedewerkers de cao VVT 2018-2019 makkelijk op hun mobiele telefoon of tablet bekijken en doorzoeken. Een eigentijdse en snelle manier om de arbeidsvoorwaarden te raadplegen! 

Makkelijk doorzoekbaar

Met de CAO VVT-app dragen ActiZ en de andere cao-partijen bij aan heldere informatievoorziening over de arbeidsvoorwaarden aan ruim 380.000 medewerkers in de Verzorging, Verpleging en Thuiszorg. De informatie uit de cao is in de app opgenomen in een handige indeling per hoofdstuk. Daardoor is de tekst makkelijk op thema doorzoekbaar. Verder bevat de cao-app onder meer een FAQ met de meest gestelde vragen per onderwerp, links naar diverse relevante partijen en informatie over bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid en de kanteling werktijden. 

Hoe werkt het?

De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Bezoek met uw mobiele telefoon of tablet de Google Playstore of de Apple Store om de app te downloaden. Na de installatie kunt u de CAO VVT-app direct gebruiken.

vlog

download de app

1-DSC_0872

Annemarie Velt