Samenwerking wonen, zorg en welzijn

datum: 2018-09-17T12:30:00
tijd: 2018-09-17T12:30:00
locatie: Koninklijke Visio
Amersfoortsestraatweg 180
1272 RR Huizen
routebeschrijving
bijeenkomst type: ACTIZ_BIJEENKOMST land: Nederland contact: Henriƫtte Neuteboom

Deze bijeenkomst is volgeboekt, er kan niet meer worden ingeschreven. 

De afgelopen maanden hebben de brancheorganisaties Aedes, ActiZ, VGN, GGZ Nederland, Federatie Opvang, RIBW en Sociaal Werk Nederland regelmatig met elkaar gesproken over samenwerking op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Voor de nodige verdieping van deze samenwerking nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij de werkconferentie op 17 september bij Koninklijke Visio in Huizen over samenwerking in wonen, zorg en welzijn.

Het overleg tussen de branches had betrekking op vier maatschappelijke thema's die om samenwerking vragen tussen de domeinen wonen, zorg en welzijn:

  • Extramuralisering/huisvesting;
  • Scheiden van wonen zorg/vastgoedsturing;
  • Kwaliteit van de buurt;
  • Nieuwe woonconcepten.

Inhoud werkconferentie

De werkconferentie wordt geopend door een inspirerende spreker die ons feitelijk inzicht geeft in de opgave waar wij voor staan: het 'zo gewoon mogelijk' laten wonen en participeren van kwetsbare mensen.

In vier deelsessies komen concrete projecten en voorbeelden aan de orde, die passen bij de vier maatschappelijke thema's. We willen graag met u in gesprek over hoe de samenwerking verloopt in uw regio. Kunnen de branches hieraan leveren en zo ja, hoe? En waar is samenwerking tussen de branches onontbeerlijk?

Uw bijdrage is onmisbaar. Op basis van de uitkomsten van deze werkconferentie wordt de samenwerking tussen de brancheorganisaties verder ontwikkeld.

De werkconferentie is bedoeld voor bestuurders en managers die verantwoordelijk zijn voor genoemde portefeuilles.

locatie+ open routebeschrijving


1-DSC_0115-001

Henriette Neuteboom

Gerelateerd