Webinar Corona en Brandveiligheid

datum: 2020-12-01T15:00:00
tijd: 2020-12-01T15:00:00
locatie: ONLINE VIA TEAMS


routebeschrijving
bijeenkomst type: ACTIZ_BIJEENKOMST land: contact: Pascale van den Hoven

Webinar Titel (4).png

Op dinsdag 1 december 2020 organiseert De Zorg Brandveilig het webinar ‘Corona en brandveiligheid’, voor alle medewerkers in de zorg die zich bezighouden met BHV en/of met brandveiligheid.

In deze gekke tijd heeft brandveiligheid bij veel zorginstellingen een andere prioriteit gekregen. Dit is natuurlijk niet gek, maar het kan wel gevolgen hebben voor de toekomst. In dit webinar hebben we het over deze gevolgen en kijken we samen naar hoe we hiermee om kunnen gaan.

Tijdens het webinar besteden we aandacht aan Cure & Care: zorgmedewerkers gaan in gesprek met een BHV-deskundige en een brandveiligheidsdeskundige. Heeft u brandende vragen over deze thema’s? Dit is de kans om antwoord te krijgen! Deelnemers wordt de mogelijkheid geboden om voorafgaand én tijdens het webinar vragen te stellen aan onze experts. Wordt uw vraag niet beantwoord tijdens het webinar? Dan krijg u achteraf alsnog antwoord in een nagezonden Q&A. (Uw vragen worden tijdens het Webinar anoniem behandeld en ook de vragen in de nagestuurde Q&A zijn anoniem).

Het webinar is te volgen via Microsoft Teams. U kunt zich hieronder aanmelden. Vlak voor het webinar zult u een deelnamelink van ons ontvangen.  

Dit webinar is enkel bedoeld en toegankelijk voor medewerkers uit de zorg die zich bezighouden met de dossiers BHV en brandveiligheid. We zullen de opname achter beschikbaar stellen voor Veiligheidsregio's en commerciële partijen.

Heeft u vragen over dit Webinar dan kunt u contact opnemen met Carolien de Vries via info@dezorgbrandveilig.nl.

locatie+ open routebeschrijving


Gerelateerd