Marktdag GRZ ELV GZSP - Regionale Coördinatie

datum: 2019-06-28T09:30:00
tijd: 2019-06-28T09:30:00
locatie: Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
routebeschrijving
bijeenkomst type: ACTIZ_BIJEENKOMST land: Nederland contact: Pascale van den Hoven

 

Header definitief.png

Programma

Vrijdag 28 juni organiseren ActiZ, ZN en de NZa gezamenlijk een landelijke marktdag over de ontwikkelingen op het gebied van de regionale coördinatiefuncties en GRZ, Elv en GZSP. Het programma zal ingevuld worden door de verschillende veldpartijen. Dit betekent dat naast ActiZ, zorgverzekeraars, ministerie van VWS en de NZa u bijpraten over de beeldvorming op het gebied van toekomstige financiering, wet- en regelgeving en mogelijkheden voor innovatie. Naast een plenair deel zal er tijd zijn voor interactieve workshops op bovengenoemde thema’s en zullen zorgverzekeraars en aanbieders gezamenlijk presentaties geven over lopende experimenten en startende proeftuinen. 

Deelname

Wij nodigen directeuren/managers/beleidsontwikkelaars kortdurende zorg van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Locatie: Hotel Theater Figi in Zeist (10.00 tot 16.00 uur)
Maximaal 2 deelnemers per organisatie.
Het definitieve programma ontvangt u uiterlijk 1 week voorafgaand aan de marktdag, klik hier naar het volledige nieuwsbericht.

Graag tot 28 juni!

Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie, dan kunt u contact opnemen met Kelly Schroeder, Beleidsadviseur Revalidatie & Herstel, k.schroeder@actiz.nl / 06-50469613.

locatie+ open routebeschrijving


pascale 2017

Pascale van den Hoven

Gerelateerd