Programma InZicht voor informatiemanagers, seniorbeleidsadviseurs ICT en ICT-medewerkers

datum: 2020-09-24T11:00:00
tijd: 2020-09-24T11:00:00
locatie: ONLINE VIA TEAMS


routebeschrijving
bijeenkomst type: ACTIZ_BIJEENKOMST land: contact: Joyce Erwich

24 september 11.00 uur.pngHet programma InZicht richt zich op het stimuleren van gestandaardiseerde, elektronische gegevensuitwisseling tussen zorgorganisaties in de care en met zorgorganisaties in de cure. Ook is het gericht op het beschikbaar stellen van verpleegkundige gegevens aan cliënten.
ActiZ, VGN en Zorgthuisnl hebben de handen ineen geslagen om hun leden bewust te maken van het belang van deze regeling en hen te stimuleren subsidie aan te vragen. Want deze subsidieregeling is belangrijk voor u. Het sluit aan bij de wens van zorgorganisaties om hun cliënten de juiste zorg op de juiste plek te bieden, het geeft cliënten de mogelijkheid om eigen regie over hun verpleegkundige gegevens te voeren en bovenal wordt elektronische gegevensuitwisseling in de zorg binnen afzienbare tijd wettelijk verplicht.
Er is tot eind 2022 90 miljoen euro beschikbaar, daarna moet uw organisatie het zelf gaan bekostigen. Schrijf u in voor deze webinar en krijg informatie over de Regeling InZicht en hoe u hier gebruik van kunt maken.

locatie+ open routebeschrijving


stefanie.PNG
Stefanie van Vliet

Stefanie van Vliet

06-39822738
s.van.vliet@actiz.nl

Gerelateerd