Aandacht voor eten en drinken Uden

datum: 2019-12-06T10:00:00
tijd: 2019-12-06T10:00:00
locatie: BrabantZorg, Sint Jan
Kerkstraat 8
5401 BE UDEN
routebeschrijving
bijeenkomst type: ACTIZ_BIJEENKOMST land: contact: Pascale van den Hoven

Header 6 december.png

 

DEZE BIJEENKOMST IS VOLGBOEKT.

 

In samenwerking met Eten + Welzijn organiseert ActiZ drie bijeenkomsten over 'Aandacht voor eten en drinken'. De tweede bijeenkomst op vrijdag 6 december is bij ActiZ-lid Brabantzorg in Uden. ‘Aandacht voor eten en drinken’ is een nieuwe verplichte kwaliteitsindicator basisveiligheid voor verpleeghuizen. ActiZ wil haar leden met de bijeenkomst ondersteunen bij het invulling geven aan deze indicator. 

De stichting Eten+Welzijn, Patiënt & Voeding en RIVM ontwikkelden samen een ‘menukaart’ die beleid ondersteunt  rondom eten en drinken. De ‘menukaart’ richt zich op perspectieven zoals ‘gezondheid’, ‘duurzaamheid’,  ‘welzijn’ en ‘patient empowerment’. Tijdens de kick off wordt de menukaart toegelicht en kan er met elkaar (in diverse werksessies) worden gesproken over deze perspectieven en het opzetten of door ontwikkelen van passend voedingsbeleid. 

De  bijeenkomst is met name bedoeld voor kwaliteits- en beleidsmedewerkers, maar ook leden van cliëntenraden en zorgprofessionals die betrokken zijn bij dit onderwerp zijn van harte welkom.

U bent vanaf 09.30 uur van harte welkom, het programma start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

Er worden maximaal 2 deelnemers per organisatie toegelaten, de andere twee bijeenkomsten vinden plaats op:

- 29 november bij Beweging 3.0 in Nijkerk

- 13 december regio Noord (locatie nader te bepalen)

locatie+ open routebeschrijving


Gerelateerd