Aandacht voor eten en drinken Nijkerk

datum: 2019-11-29T09:30:00
tijd: 2019-11-29T09:30:00
locatie: Beweging 3.0, locatie Woonzorgcentrum De Pol
Vetkamp 85
3862 JN NIJKERK
routebeschrijving
bijeenkomst type: ACTIZ_BIJEENKOMST land: contact: Pascale van den Hoven

Header 29 november.png

DEZE BIJEENKOMST IS VOLGEBOEKT.

In samenwerking met Eten + Welzijn organiseert ActiZ drie bijeenkomsten over 'Aandacht voor eten en drinken'. De eerste is op vrijdag 29 november bij ActiZ-lid Beweging 3.0. ‘Aandacht voor eten en drinken’ is een nieuwe verplichte kwaliteitsindicator basisveiligheid voor verpleeghuizen. ActiZ wil haar leden met de bijeenkomst ondersteunen bij het invulling geven aan deze indicator. 

De stichting Eten+Welzijn, Patiënt & Voeding en RIVM ontwikkelden samen een ‘menukaart’ die beleid ondersteunt  rondom eten en drinken. De ‘menukaart’ richt zich op perspectieven zoals ‘gezondheid’, ‘duurzaamheid’,  ‘welzijn’ en ‘patient empowerment’. Tijdens de kick off wordt de menukaart toegelicht en kan er met elkaar (in diverse werksessies) worden gesproken over deze perspectieven en het opzetten of door ontwikkelen van passend voedingsbeleid. 

De  bijeenkomst is met name bedoeld voor kwaliteits- en beleidsmedewerkers, maar ook leden van cliëntenraden en zorgprofessionals die betrokken zijn bij dit onderwerp zijn van harte welkom.

U bent vanaf 09.30 uur van harte welkom, het programma start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

Er worden maximaal 2 deelnemers per organisatie toegelaten, de andere twee bijeenkomsten vinden plaats op:

- 6 december bij Brabantzorg in Uden

- 13 december Regio Noord (locatie nader te bepalen)

locatie+ open routebeschrijving


Gerelateerd