Duidingsbijeenkomst MedewerkerMonitor voorjaar 2018

datum: 2018-05-29T14:00:00
tijd: 2018-05-29T14:00:00
locatie: ActiZ
Oudlaan 4
3515 GA UTRECHT
routebeschrijving
bijeenkomst type: ACTIZ_BIJEENKOMST land: contact:

ActiZ organiseert, voor de deelnemende organisaties, een duidingsbijeenkomst van de MedewerkerMonitor voorjaar 2018 op 29 mei 2018 van 14.00 tot 16.00 uur bij ActiZ in Utrecht.
Samen met u willen wij de brancheresultaten doornemen van de MedewerkerMonitor voorjaar 2018. Dit biedt u inzichten in de betrokkenheid, motivatie en werkbeleving van medewerkers in onze sector. U kunt dan de ervaringen van medewerkers in uw organisatie spiegelen aan de ontwikkelingen in de branche op dit gebied.

De resultaten van de MedewerkerMonitor voorjaar 2018 van uw organisatie komen in de week van 21 mei beschikbaar via www.actizbz.nl. Deze kunt u doornemen ter voorbereiding op de bijeenkomst. U kunt uw resultaten inzien zowel onder de module Medewerkers als PDFbestand  als in de Online Rapportage Omgeving (Qlikview).

In de bijeenkomst bespreken wij allereerst samen met u trends in de ervaringen van medewerkers binnen de branche. Daarnaast laten wij u zien hoe u uw resultaten kunt raadplegen in de Online Rapportage Omgeving. Daarmee heeft u in één oogopslag inzicht in de ontwikkelingen binnen uw organisatie en binnen de branche met betrekking tot de ervaringen van medewerkers. Ten slotte bieden wij u de ruimte om vragen te stellen over de resultaten. Meld u zich hieronder aan voor de duidingsbijeenkomst.

Heeft u vragen? Mail dan naar de helpdesk van ActiZ Benchmark Zorg: helpdesk@actizbz.nl.

locatie+ open routebeschrijving


ActiZ

Gerelateerd